2021-05-09 05:47:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A rosszindulatú pletykákat ne vedd mindjárt készpénznek

Napi horoszkóp május 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a szerelem, a meghitt órák sokat segíthetnek az ellazulásban. Minél inkább sikerül megszabadulnod a görcsöktől, a szorongástól, annál inkább tisztul a kép, annál inkább képes vagy átlátni a helyzetedet, és főleg a lehetőségeidet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha van már szerelmed, csak valamiben nehézkes a kapcsolat, azon most sokat lendíthetsz egy alapos beszélgetéssel. Mondd el a másiknak őszintén, mit hiányolsz a kettőtök kapcsolatából. Most igazán meg tudjátok érteni egymás vágyait, gondolatait.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha szingli vagy, akkor most nagyon bátortalan vagy. Pedig észre kellene venned, ha az, aki tetszik neked, viszonozza az érzéseidet. Ne akarj egyértelmű bizonyítékokat: olvass inkább a jelekből, és bízz magadban!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Párodban most maximálisan megbízhatsz, nem érdemes hát visszautasítanod a segítségét. Ha kitartó és bizakodó vagy, meg fogod találni a helyes utat a magánéletedben. Nem szabad azonban siettetned a dolgokat, mert úgysem fognak hamarabb megtörténni, és ezzel csak feleslegesen frusztrálnád magad.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha szingli vagy, lassan körvonalazódhat egy szerelem az életedben. A csillagok jelzése szerint a bizalmat kellene meg, vagy éppen újra tanulnod. Ez persze annál nehezebb lehet, minél többet kellett a múltban csalódnod.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Párkapcsolatodban valamilyen konfliktus támadhat. Féltékenység, vagy túlságosan birtokló, manipulatív viselkedés állhat a veszekedés hátterében. A játszmák ellen az a legjobb, ha a teljes őszinteséget választod.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Alkalmas időszak ez arra, hogy megvitass bizonyos problémákat a szeretteiddel. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni az érzelmeiddel, akkor nem fog annyira fájni ez a tisztogatás. Minél inkább ellenállsz azonban, annál nagyobb lehet a benned kialakuló düh, és az ebből fakadó veszekedés.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A változatlanság a szerelemben sem jelent egyértelműen nyugalmat. A stagnálás ott is visszafejlődést hozhat, ha nem próbálsz meg építkezni a kapcsolatodban. Most rajtad a sor, hogy energiákat vigyél bele a viszonyba, ha nem akarod, hogy az ellaposodjon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ismét rendkívüli népszerűségnek örvendhetsz az emberek között. A partnereddel is akkor érzed jól magad, ha ő is vevő erre a pezsgésre, amire neked igényed van. A társasági élet nélkül az életet unalmasnak és szürkének fogod érezni. Reméljük, van mód rá, hogy találkozz néhány barátoddal!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Alkalmas időszak ez arra, hogy megvitass bizonyos problémákat a szeretteiddel. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni az érzelmeiddel, akkor nem fog annyira fájni ez a tisztogatás. Minél inkább ellenállsz azonban, annál nagyobb lehet a benned kialakuló düh, és az ebből fakadó veszekedés.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól érzed magát, ezért kedvesen közeledsz mindenki felé. Ha a társad, vagy mások mégis sértődöttnek, vagy érdektelennek mutatkoznak, ne hagyd, hogy rád is átragadjon ez a rossz hangulat. Legyél kitartó a kedvességben!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne ess abba a hibába, hogy felülsz holmi kósza híreszteléseknek. A rosszindulatú pletykákat ne vedd mindjárt készpénznek, és főleg ne akarj azok alapján ész nélkül cselekedni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: